Мнения на пациенти

При първо посещение в кабинета за BICOM терапия е с обриви по крайниците, приличащи на инеция от комари с лек сърбеж; мускулна слабост предимно в коремно-кръстната област и долните крайници, с „танцуваща“ походка; тежест на горните клепачи. Като минали заболявания съобщава за глаукома, хипертония, хипотиреоидизъм, миестения гравис.

В рамките на 6 месеца са направени 10 процедури с апарата BICOM. Прилагана е индивидуална диета, детоксикация и са предложени подходящи хранителни добавки. В момента се чувства добре и води нормален начин на живот, без съществени оплаквания.

К. З., пациент на Доктор Биомастер ООД

Пациент на 46 години, пушач желаещ да откаже цигарите – приложени леки промени в хранителния режим. След 3 процедури с BICOM Optima преустановил пушенето, възстановил апетита си, чувства се добре. Половин година по-късно все още не пуши.

г-н Х., пациент на Доктор Биомастер ООД

Често боледуваща в преходните сезони – хрема, кашлица, бронхиални спазми. На 1,5 г. прекарала бронхиолит и последващи няколко по-леки инфекции през следващите 2-3 месеца, след което се разболяла от бронхопневмония. Родителите забелязали, че се появява и спастична кашлица при игра в грацките градинки.

При BICOM теста се установи алергия към домашна прах, плесени, куче, полени, някои храни. След проведен индивидуален хранителен режим и 4 BICOM процедури, прекарва през кратки интервали от време 2 вирусни инфекции без разгръщане на предишните клинични картини и много бързо възстановяване, без да се налага медикаментозно лечение. Детето се чувства добре, не спазва хранителни ограничения и свободно играе с връстниците си в градинките. Ходи на детска градина. Два месеца по-късно, след контакт с куче, полени и болни деца, почувствала леко неразположение, което наложило двукратния прием на бронходилатиращ инхалатор. Направен е нов тест и терапия еднократно.

Л. С., пациент на Доктор Биомастер ООД

С дългогодишна анамнеза за вазомоторен ринит – оплакванията започнали около 5-6 годишна възраст, изразяващи се в сутрешно серийно кихане, обилна назална секреция, зачервяване и подуване на очите. При разходка в полето получава обриви по цялото тяло. В студените сезони оплакванията лено намаляват, но не отзвучават напълно. Лекуван е периодично с антихистаминови препарати с временен ефект. Като дете често е боледувал.

При BICOM теста се установи поленова алергия, алергия към домашна прах и плесен. След провеждане на индивидуален хранителен режим и 5 процедури с BICOM Optima оплакванията отзвучават. Един месец след приключване на основния цикъл, ужилване от пчела провокирало отново сутрешното кихане за няколко дни. Предстоят нови тестове при следващия сезон на цъфтежа.

г-н И. С., пациент на Доктор Биомастер ООД