За нас

Няколко думи за нас

page2-img1 Някога чудили ли сте се защо въпреки голямото благосъстояние и невероятния научен напредък, днес има все повече и повече хора, които страдат от алергични и хронични заболявания - не само възрастни и стари хора, но и все повече деца? Поради тази причина ние сме разработили метод, който дава възможност за нов подход в диагностиката и лечението - това е BICOM® биорезонансният метод.

Ние искаме да Ви представим биорезонансния метод BICOM, защото този метод ще ви даде шанс да откриете все още неоткритите причини за Вашите здравословни проблеми.
Постарали сме се да поместим сайта цялата информация, която Ви е необходима, за да се запознаете с биорезонансния метод за лечение.
Ако желаете повече информация, винаги можете да ни се обадите и да разговаряте с нас на телефон: 0878 790 337.

С най-добри пожелания за вашето здраве,
Екипът на фирма Доктор Биомастер ООД

Как протича биорезонансната терапия?

1

Диагностика

Чрез специален безболезнен метод на диагностика терапевтът преценява дали пациента има непоносимост към дадени вещества, дали някои органи са отслабени, дали токсините са оказали негативно влияние върху тялото и т.н. В повечето случаи по този начин бързо се откриват скритите причини за различните оплаквания.

2

Лечение

Лечението в повечето случаи се провежда по индивидуален план, като биват обсъдени и широк спектър съпътстващи мерки. По време на терапията с уреда BICOM електродите се поставят под или върху тялото и пациентът може да седи или лежи спокойно. Терапията се възпроема като приятна и е напълно безболезнена. Целта на лечението е да се намалят болестотворните причинители в организма и по този начин да се улесни комуникацията на клетките в тялото. Броят на лечебните процедури зависи от различни фактори. Пациентът трябва да информира терапевта си за всяка промяна в своето състояние.

д-р Димова

д-р Димова

Завършва висшето си медицинско образование във ВМИ гр. София през 1986 г. Работи като участиков лекар в СЗС, лекар вътрешно отделение, завеждащ физиотерапевтично отделение.

Следдипломната й квалификация включва курсове по: електро-диагностика, лазертерапия, мануална терапия, рефлексотерапия, СКЕНАРтерапия, Су-Джок, специализирана кинезитерапия при деца с детска церебрална парализа, кинезитерапия в областта на травматологията и ортопедията, физиотерапия при белодробни и сърдечно-съдови заболявания.

Регистрация на кабинет
Интересът и към холестичните методи на лечение датира от 1990 г., когато започва да практикува рефлексотерапия успоредно с работата й като ординатор във вътрешно отделение и от тогава следи новостите в световната медицинска практика в областта на интегративната медицина за профилактика и лечение на обществено значими заболявания.

От 2012 г. работи с немските биорезонансни апарати BICOM. Учасвала е в семинари по биорезонанска диагностика и терапия в Германия и Македония.

Член е на „Българския лекарски съюз“ и „Общество по лекарствените гъби България“.

За консултация в областта на микотерапията / фунготерапията или биорезонансен тест, трябва да запазите предварително час. Кабинетът й се намира на ул. Родопи 68, вход в дясно, ет. 2.
тел. 0878 790 337