Никотинова зависимост

Пушите ли още? Защо?

Връзката на рака с тютюнопушенето е установена отдавна! Не е модерно вече да излагаш на риск здравето си! На много обществени места в Европейския съюз пушенето вече е забранено.

Известно е, че средната продължителност на живота на всеки пушач е по-къса с около 10 години и много пушачи заболяват от рак на белите дробове или гърлото. Специалистите са на мнение, че всичко започва дискретно и коварно и протича продължително време. При пушача се появява промяна в гласа, който става по-дрезгав, появява се затруднено преглъщане и/или болки при преглъщането. Повечето пациенти се сещат да потърсят своя лекар едва след като се появят и по-сериозни симптоми – например затруднение в дишането, но лошото е, че обикновенно тогава вече е късно. Важно е да знаете, че рискът при пушачите се равнява на този, на който се излагат хората работещи в условия на вредна околна среда: заетите в химическата промишленост, работници в асфалтови бази, леяри и шофьори.

Освен рак, тютюнът причинява и различни други болести. Той намалява чувството за вкус и мирис, причинява импотентност при мъжете, а е известно, че може да причини извънматочна бременност и спонтанни аборти при жените. Тютюнът също така уврежда косата и сбръчква кожата.

Нуждаете ли се все още от това?

Ако престанете да пушите, зъбите и кожата Ви ще подобрят външния си вид, косата Ви вече няма да мирише на лошо, също и дъхът Ви. Ще си възвърнете обичайното чувство за вкус в устата, ще започнете да спите по-спокойно, ще се възвърне възможността Ви да спортувате, защото дишането Ви ще се подобри! С парите, които може да спестите от покупката на ненужни цигари за определен период от време, може да организирате екскурзия за себе си и близък човек. Не е ли всичко това достатъчно мотивиращо, за да спрете?

Нека да Ви помогнем да се откажете с помоща на BICOM!

Биком апарат за биорезонансна диагностика и терапия

Биком апарат за биорезонансна диагностика и терапия

Германският апарат за биорезонансна терапия BICOM Optima® успява за три до пет терапии да премахне зависимостта към никотина у 90% от пушачите. Без значение е колко дълго и по колко цигари дневно те са пушили! Терапията е високоефективна, безболезнена, неагресивна, без противопоказания и нежелани странични ефекти.

BICOM Optima ® е апарат с широки терапветични възможности. Създаден е в резултат на 25-годишно научно изследване на института “Regumed” в Мюнхен, Германия.

Терапията на тютюнопушенето чрез биорезонанс е много успешен и ефикасен метод.

Чрез този метод редица терапевти в цяла Европа са успели да помогнат на стотици пушачи да се откажат от тютюнопушенето завинаги!

Опитайте и вие и ще ни бъдете благодарни за това!

Коментарите са спрени.